ANKARA / ÇANKAYA - Serpil Sümer Anaokulu

Mrt

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ  SAYIN  Ayhan IŞIK OKULMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞTÜLER BU NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109.YILINDA TÜM KAHRAMANLARIMIZI SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEK TANITIMI ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni AYNUR VURALAN tarafından velilerimize Mahremiyet Eğitimi verildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Sara ŞAHİNKANAT hocamızla online etkileşimli kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Enerji tasarrufu haftası kapsamında MTA ya gezi düzenledik.Doğa bilinci ve enerji kaynakları hakkında bilgilenerek fosilleri ve madenleri inceledik.

Ara

Lösev,anaokulu öğrencilerimizi sağlıklı yaşamaya yönelik koruyucu önlemler konusunda bilinçlendirerek, gelecek  nesilleri bilgilendirme amaçlı okulumuzda öğrencilerimize sunum yapmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Aralık ayı eylem planı doğrultusunda öğretmenlerimize etkileşimli kitap okumaya yönelik eğitim verildi.Etkileşimli okuma yöntemi ile okunacak kitaplar belirlenerek günlük eğitim akış planları hazırlandı.Okunan kitaplardaki bilinmeyen kelimeler belirlenerek öğrencilerimizin dilini daha etkili kullanması ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşması sağlandı.