ANKARA / ÇANKAYA - Serpil Sümer Anaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI'nı değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katkılarıyla çoşkuyla kutladık.Kıymetli öğretmenlerimize ve miniklerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Kulüp öğrencilerimizin birbirinden güzel kostümleriyle tak takıştır günü.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte Serpil Sümer Anaokulu Kütüphanesi oluşturarak kütüphanemize gittik ve kitaplarımızı inceleyerek birbirimize anlattık.

Mrt

Daha yaşanabilir bir dünya için,doğa dostu olmanın önemini kavramak ve harekete geçmek hepimizin sorumluluğudur.Serpil Sümer Anaokulu olarak,bu sorumluluğun bilincinde,TEMA ile işbirliği yapmaktan ve çocuklarımızı çevre konusunda eğitmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Mrt

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ  SAYIN  Ayhan IŞIK OKULMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞTÜLER BU NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.